blue-return-button-png-0.png

About

Elvira & Rik Eigenaars
​The most intimate, feelgood party's in Ibiza, The Netherlands and France.

Secret Underground.eu is gecreëerd voor en door feestgangers uit de (exclusieve) erotische scene met hun roots in de horeca. Wij hebben bijvoorbeeld al meer dan 23 jaar een horeca beveiligingsbedrijf en zijn als DJ / producer aan het werk.

Omdat we houden van (exclusieve) erotische feesten voor ontspanning of werk, staan we dicht bij de feestbezoeker. Hier horen en voelen we wat bezoekers willen en missen. We misten ook verschillende ingrediënten die volgens ons een must-have zijn op een erotisch feestje.


Het fundamentele probleem is anonimiteit en intimiteit. Goede solide maar sexy dansbare muziek, wat al de 'secret Underground-sound' wordt genoemd. De juiste, verzorgde, knappe,
ruimdenkende bezoekers zorgen voor de rest
! Dance-Chill-Meet ❤❤❤

Wij geven ook geen feesten maar een (erotische) beleving die erg populair zijn bij de (beginnende) swingers, met de thema's "Sensual Exclusive", “Sensual All-In” (Amsterdam) en “Sensual Fetish” in Nederland. En natuurlijk onze geweldige "PoolParty" in Frankrijk (Cap d'agde) en Secret Underground, dat in Ibiza al 6 jaar een begrip is.

Voor het publiek dat niet wil en kan kiezen tussen een erotisch feest, een kinky feestje of een paren club ... ons concept is UNIEK !!!
Wij hebben al dit alles onder 1 dak  .... met alle vergunningen om je VRIJ TE VOELEN

Binnen 1 jaar hebben we Secret Underground.eu op de Nederlandse, Franse en IBIZA-kaart geplaatst met uitverkochte edities. En nu al 6 jaar de grootste in Europa.

 

Getekend met liefs xx

Elvira & Rik (aka Dj  Mr & Mrs Secret)